Избери твоя език:

РАЗМЕРЪТ ИМА ЗНАЧЕНИЕ Добре, че можете да разчитате на XtraSize.

XtraSize е безопасен, благодарение на 100% натуралните му съставки

Тайната XtraSize е в напълно натуралните му съставки с най-високо качество. Всички билки, използвани в производството на XtraSize се добиват от култури, отглеждани от сертифицирани производители, специализирани в отглеждането на растения за хранителни и медицински цели.

Нашата уникална рецепта е продукт на американски екип от учени, лекари и специалисти по храненето - заедно, те създават най-добрата и най-безопасна добавка за уголемяване на пениса, която вече е и на българския пазар. Вижте гаранции.

Чудите ли се какво стои зад успеха на толкова много мъже?

Научете повече за основните компоненти на XtraSize.

Tribulus Terrestris (бабини зъби)

е растение, което е мощен афродизиак,който има огромно влияние върху повишаването на физическата активност и засилването на ерекцията при мъжете. Проучванията показват, че Tribulus Terrestris ефективно увеличава нивата на тестостерон и участва в освобождаването на азотен оксид в нервните окончания, разположени в близост до пещеристото тяло, като по този начин повишава еректилната функция.

Maca Root

Мака е естествен лек, който допринася за поддържането на баланса в тялото чрез регулиране на нивата на ензими и хормони. Поддържането на метаболитните функции в перфектен баланс, с подходящо ниво на мъжки хормони ще Ви донесат не само по-дълги ерекций, но и по-силно сексуално желание.

Saw Palmetto (палма-джудже)

Това растение стимулира ниското либидо при мъжете и увеличава сексуалната енергия. Има силно действие на афродизиак. Проучванията, проведени в няколко европейски страни са показали, че Saw Palmeto е ефективен лек за много мъже, които страдат от доброкачествена хиперплазия на простатата - благодарение на него, тя намалява с до 13%. Освен това подобрява сексуалната функция, повишава желанието и има положителен ефект върху целия организъм, чрез намаляване на нивото на холестерол и мастните киселини в кръвта.

ДРУГИ СЪСТАВКИ:

L-аргинин HCL: аминокиселини,необходими за тялото ви,за да синтезират азотен окис, който дава възможност на артериалната система да запази своята младежка еластичност и по този начин облекчава хипертонията при някои хора. Много важна аминокиселина за произвеждането на хормони. Има силен ефект върху добрата циркулация на кръв в пениса.

Pumpkin seed (тиквено семе): отличен източник на протеини. Потиска апетита, засилва дейността на простатата и подобрява сексуалната активност.

Panax Ginseng (жен-шен): изключително известно и уважавано в медицината на далечния изток растение. Дава енергия, помага в борбата с умората, подобрява концентрацията. Той е идеалният афродизиак, поддържа сексуалната активност.

Sarsaparilla: растение, което отдавна се използва като противовъзпалително и антисептично средство. Използва се за лечение на заболявания на пикочните пътища, заболяване на простатата и импотентност. Едно от познатите му свойства е повишаване на сексуалното желание при мъжете.

Stinging Nettle (коприва): използва се за облекчаване на симптомите на доброкачествена хиперплазия на простатата.

Licorice Root (женско биле): Има положителен ефект върху ендокринната система, подобрява цялостното функциониране на организма, подобрява сексуалната активност при мъжете.

С една таблетка XtraSize дневно, ерекциите Ви ще станат по-интензивни и ще удължите пениса си с от 3, 5 до 7,5 cm. Поръчвайки XtraSize,Вие ще се превърнете в човекът, който винаги сте искали да бъдете.

Поръчай XtraSize »

Контролиран производствен процес,
за да се гарантира пълна безопасност

Уникалната формула на XtraSize, която включва само най-висококачествени естествени съставки, е само едно от предимствата на нашия продукт. XtraSize се следи отблизо във всички етапи на производството си и е в съответствие с всички международни стандарти.

Първо, трябва да Ви уверим,че всяка получена съставка е качествена. Компонентите на XtraSize винаги са проверени и сигурни!

Всеки от етапите на производствения процес се контролира внимателно под строгите международни стандарти.

Чрез нашите усилия и комплексна проверка по време на производствения процес, можете да сте сигурни на най-високо качество във всяка опаковка XtraSize, която получавате.

Фалшифицирането на продукта
е строго забранено!

Точният състав на формулата на XtraSize ще остане нашата малка тайна. Защитата на уникалната формула на нашия продукт предотвратява фалшифицирането му в продукт с по-ниско качество и ни позволява да защитим нашите клиенти.

Купувайки XtraSize, искате да получите най-доброто качество на най-добра цена и искате да бъдете сигурни, че продукта, който купувате действително действа. С помощта на нашият сайт, можете да сте сигурни, че купувате оригинала, напълно безопасен и ефективен! Фалшифицирането е строго забранено.

Не чакайте,а вземете решение сега – поръчайте XtraSize променете сексуалният си живот. Вижте още мненията на мъже-клиенти, които ни помогнаха в оценката на продукта!

ГАРАНТИРАН И OДОБРЕН ОТ ЛЕКАРИ

Статистическият анализ за ефективността на Xtra Size е неопровержим. Значително увеличение в размера на пениса в ерекция и неговата ефективност. В хода на изследванията и внимателният анализ се уверихме, че XtraSize е не само ефективен, но и напълно сигурен продукт. Препоръчвам XtraSize на всеки мъж, който иска да подобри сексуалният си живот.

виж повече »