Избери твоя език:

РАЗМЕРЪТ ИМА ЗНАЧЕНИЕ Добре, че можете да разчитате на XtraSize.

Чудите ли се от какво се определя размера на пениса?

Пенисът се състои от двa паралелни корпусa Cavernosum (две пещеристи тела) и едно гъбчесто тяло, което оформя главичката на пениса. Когато тези тела започнат да се пълнят с кръв, те започват да разширяват вътрешността на пениса, като по този начин се предизвиква ерекция.

По време на ерекция, организмът Ви изпълва с кръв корпус Cavernosum до абсолютния максимум. Точно това контролира размера на кавернозните тела по време на ерекция в по-голяма степен.

Благодарение на XtraSize ще подобрите ефективността на Cavernosa и ще
увеличите размера на пениса си завинаги.

Xtra Size е хранителна добавка във вид на таблетки, която подобрява притока на кръв в организма и повишава усвояването и ефективността на кавернозните тела.Когато пениса се разширява,тъканите набъбват до много по-голям капацитет, отколкото преди употреба на продукта. В резултат на това дължината, дебелината и силата на пениса и ерекцията се увеличават!

Благодарение на уникалната американска рецепта, ефекта от XtraSize е постоянен и не изчезва след лечението. Увеличават и кавенозите и това Ви помага да се насладите повече и по-силно на удоволствието от секса.

Дори, ако нямате никакви проблеми с ерекцията, увеличеният корпус кавернозум прави пениса Ви по-дълъг и по-масивен , а ерекциите Ви ще станат по-интензивни.

Само с една таблетка дневно, можеш да бъдеш горд със своя по-дълъг и по-масивен пенис.

Достатъчно е да приемате по една таблетка XtraSize сутрин, след закуска. Само след няколко дни се появяват и първите резултати - по-силни ерекции и по-голяма продължителност на половия акт. Продължете приема на таблетките и ще забележите как постепенно дължината на пениса Ви се увеличава все повече.

Една опаковка XtraSize (60 таблетки) се приема два месеца. Толкова е достатъчно, за да засилите ерекцията си и да удължите пениса си с 3 см, което ще Ви позволи да се насладите на по-голямо удоволствие от секса.

За максимални резултати, ние препоръчваме закупуването на три опаковки XtraSize и употребата на нашият продукт около 6 месеца. Гарантираме Ви, че толкова време е напълно достатъчно, за да си спечелите допълнителните 7,5 см в дължина !

С една таблетка XtraSize дневно, ерекциите Ви ще станат по-интензивни и ще удължите пениса си с от 3, 5 до 7,5 cm. Поръчвайки XtraSize,Вие ще се превърнете в човекът, който винаги сте искали да бъдете.

Поръчай XtraSize »

Присъединете се към мъжете,
които действат

Всяка година получаваме хиляди имейли от мъже, които са посетили нашия сайт.Разделяме ги в две групи - тези, които "работят" и тези, които "просто чакат", което обяснява защо често всеки минава в различни коловози.

Тези, които "работят", четат нашия сайт и веднага решават да поръчат продукта ни. С течение на времето отново се свързват с нас, за да се похвалят че това е имало невероятно въздействие върху живота им .

Тези, които "само чакат", разглеждат нашия сайт и се чудят - какво би станало, ако са имали по-голям пенис, но те не правят нищо в тази посока и отлагат покупката на продукта за неопределено време.

Вие решавате към коя група искате да принадлежите. Действайте! Поръчайте XtraSize и започнете новият си сексуален живот. Прочетете повече, за да научите още за нашата уникална рецепта.

мнения на клиенти:

  • XtraSize е страхотен продукт. Използвам го само от 6 седмици. Пенисът ми порасна с почти 3см. Този път ще си поръчам повече, за по-голям ефект. Щастлив съм и се чувствам страхотно. XtraSize работи! виж повече »

    Доминик, 29, Забже

  • Спорта и правилното хранене са от съществено значение за здравето като цяло. Всеки треньор ще го потвърди. Въпреки това, зеленчуците и лицевите опори няма да подобрят сексуалния Ви живот така, както XtraSize- лесно и ефективно. виж повече »

    Дарек, 26, Oстрава

  • Имам собствен бизнес, пътувам много. Когато се прибера вкъщи при жена си и правим секс, искам да й дам най-добрия оргазъм, който някога е изпитвала. С XtraSize нямам никакъв проблем с това. виж повече »

    Давид, 43, Честохова

Доказана формула

Тайната на XtraSize се крие е напълно съставките- напълно натурални и с най-високо качество. Всички вещества, използвани в производството на XtraSize идват от култури, отглеждани от сертифицирани производители, които са специализирани в отглеждане на растения и билки за хранителни и медицински цели. Нашата уникална рецепта е продукт на американски екип от учени, лекари и специалисти по храненето.

виж повече»

ГАРАНТИРАН И OДОБРЕН ОТ ЛЕКАРИ

След внимателно проучване и анализ, аз съм убеден, че Xtra Size, ще надмине Вашите очаквания. Аз лично го опитах и дебелината, дължината и удоволствието, не оставиха никакво съмнение за ефикасността му. Оттогава го препоръчвам на моите пациенти, ако искат да видят истински резултати. Xtra Size е безопасен и ефективен

виж повече »